ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські пільговики платитимуть за проїзд у години пік

Львівські пільговики платитимуть за проїзд у години пік

У Львові пасажири пільгових категорій зможуть безкоштовно користуватися транспортом лише з 10:00 до 16:00. Це рішення не стосується лише електротранспорту.

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті». Відтак, пасажири пільгових категорій зможуть безкоштовно користуватися міським автотранспортом з 10:00 до 16:00. Це рішення не стосується електротранспорту – пільговики зможуть користуватися цим видом транспорту в повному обсязі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Рішення виконавчого комітету набирає чинності завтра, 11 березня та діятиме до 1 квітня цього року.
 
«Рішення виконкому вступає в силу з 11 березня і ми обмежуємо поїзд пільгових категорій пасажирів по часу. З 10:00 год. до 16:00 год. громадяни пільгових категорій зможуть скористуватися своїми посвідченнями для безкоштовного проїзду в громадському автотранспорті, а в інші години повинні оплачувати проїзд. Це стосується тільки автобусних перевезень. Електротранспорту ці обмеження не стосуються», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові з 12 березня обмежать рух транспорту вул. Промисловій. Це спричинено проведенням ремонтних робіт.
 
Коментарі (0)