ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Львівські тепломережі діждалися оновлення

Львівські тепломережі діждалися оновлення

Львівські теплоенерегетики активно взялися за заміну теплових мереж. За словами міського голови, це підвищить економію газу та їхню надійність.

У Львові тривають активні роботи з підготовки до нового опалювального періоду. Ремонти на теплових мережах міста проводяться за кошти комунальних підприємств – Львівтеплоенерго та Залізничнетеплоенерго. Обидва підприємства цього року планують замінити 20 та 5 км теплових мереж відповідно. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«У теплоенерго триває ремонтна кампанія. У Львівтеплоенерго в цьому році буде відремонтовано 20 км мереж, в Залізничнетеплоенерго – 5 км тепломереж. Що це дає? Старі мережі мають втрати до 40%. Коли ми міняємо мережі, вкладаємо нові ізольовані труби, втрати зменшуються до 6-7%. Це економія газу і підвищення надійності» - зазначає міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, станом на початок липня рівень підготовки галузі ЖКГ до роботи у осінньо-зимовий період складає 40%. Найкращі показники підготовки демонструють західні та центральні регіони.

 
Коментарі (0)