ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські водії знищують стовпці для паркування

Львівські водії знищують стовпці для паркування

Львівські водії знайшли вирішення проблеми паркування. Якщо стовпці, що обмежують паркування, заважають їм поставити свою автівку під будинком, вони просто їх руйнують. У ЛМР просять «впертих» власників машин так не робити.

Львівським водіям ніщо не стане на заваді, коли їм потрібно припаркуватися. Відтак, керманичі з вулиці Тернопільської вже вчетверте нищать стовпці, що обмежують паркування. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як розповіли у Сихівській районній адміністрації, вже вчетверте за півроку ЛКП доводиться встановлювати заново такі стовпці.

«На звернення мешканців, для обмеження паркування транспортних засобів біля під’їздів, було встановлено 2 вази-клумби та 30 стовпців. Однак, це не сподобалось тим мешканцям, які мають автомобілі і не мають гаражів. Вони, звикши там паркуватись, постійно витягують стовпці і продовжують паркувати свої машини під будинком. Інша ж частина мешканців знову скаржиться нам. За півроку ЛКП вже вчетверте встановлює там нові стовпці. Якщо врахувати усі затрати, то кожного разу ЛКП на ці роботи доводиться витрачати близько 3 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», львівські теплоенергетики підійшли до підготовки тепломереж міста до нового опалювального сезону. З наступного тижня розпочинаються гідравлічні випробування. У зв'язку з цим містом прокотиться хвиля відключень гарячої води.
 
Коментарі (0)