ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські вулиці закрили для авторуху на кілька днів

Львівські вулиці закрили для авторуху на кілька днів

Львівських водіїв попереджають про заборону на проїзд однією з вулиць міста. У міськраді зазначають, що обмеження руху транспорту будуть зняті лише в четвер ввечері. Незручності зумовлені проведенням робіт із заміни каналізаційного випуску.

У Львові з сьогоднішнього дня введено обмеження руху транспорту по вул. Чайковського. Заборона на проїзд триватиме до 20:00 10 грудня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, вулицю перекрили для проїзду транспорту у зв’язку з проведенням робіт із заміни каналізаційного випуску з будинку № 7. Авторух заборонено на ділянці від вул. Томашівського до вул. Стефаника.

«… Відсьогодні і до 20:00 год. 10 грудня рух транспорту на вул. Чайковського, 20-23 (від вул. Томашівського до вул. Стефаника) буде закрито», - йдеться у повідомленні.

У міськраді наголошують, що у місцях проведення робіт встановлено необхідні дорожні знаки, інформаційні та огороджувальні щити.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові буде заборонено рух транспорту по кількох вулицях міста. Обмеження на проїзд введено у зв’язку з виконанням робіт з капітального ремонту трамвайних колій та ремонтом шляхопроводу пр. Льва Ландау.

 
Коментарі (0)