ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські вулиці закривають для транспорту

Львівські вулиці закривають для транспорту

У Львові заборонять проїзд транспорту по одній з площ міста. Крім цього, внесено зміни у маршрути автобусів та тролейбусів.

У Львові сьогодні заборонять проїзд пл. Св. Юра. Причиною обмеження руху транспорту на цій ділянці є проведення робіт з впорядкування площі. Про це «Україні Комунальній» повідомли у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, пл.Св.Юра буде закрита для проїзду від перехрестя вул.Митрополита Андрея та вул.Шептицьких до перехрестя вул.Листопадового Чину та пл.Св.Юра.

Місцеві чиновники радять водіям здійснювати об’їзд цієї ділянки вулиці.

«З вул. Митрополита Андрея можна виїхати на вул.Городоцьку через вул.Сєченова. Міняємо рух транспорту по вул.Сєченова в зворотному напрямку в односторонньому порядку: не з вул.Городоцької, а з вул.Шептицьких на вул. Городоцьку, щоб обмежити пришвидшення руху загального транспорту. І з вул.Листопадового Чину лівий поворот буде відкритий  - можна буде виїхати на вул.Дорошенка, і далі на вул.Бандери», - радять у міськраді.

Крім цього, буде внесено зміни в рух громадського транспорту. Змін зазнають автобусні маршрути №2А, 15, 33, 38, та тролейбуси №2, 7, 9, 10, 12, 20.

Маршрути №33, 38 курсуватимуть по вул. Антоновича – С.Бандери – Коперника – Головна пошта – П.Дорошенка – С.Бандери – Героїв УПА.

Маршрут №15 курсуватиме від церкви св. Анни вздовж вул. Городоцької до приміського вокзалу.

Маршрут №2А курсуватиме по вул. Антоновича – С.Бандери – Городоцька – церква св. Анни – Городоцька – С.Бандери – Героїв УПА.

Тролейбусні маршрути №2, 9, 10, 20 будуть закорочені до вул. Митрополита Ангеловича, а маршрути №7, 12  - до площі М.Кропивницького.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укравтодор» розробив маршрути на Маріуполь в об’їзд окупованої території. Вони є тимчасовою альтернативою національній автомобільній дорозі Н-20 Слов’янськ - Донецьк – Маріуполь.

 
Коментарі (0)