ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЛьвівська інфраструктура з'їла понад 35 мільйонів

Львівська інфраструктура з'їла понад 35 мільйонів

У Львівській області відкрили 23 нових та відремонтованих об'єктів інфраструктури, обслуговування та побуту.

За дорученням голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка до Дня Незалежності України у Львівській області відкрили 23 нових та відремонтованих об'єктів інфраструктури, обслуговування та побуту.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Загальна вартість робіт склала 35, 5 млн грн.

Зокрема, у Буському районі – добудовано загальноосвітню школу №2 (вартість робіт становила 1, 454 млн грн), у Жидачівському районі – ФАП у с. Тейсарів (вартість 300 тис. грн), у Золочівському районі – модернізували існуючі котельні МКП «Золочівтеплоенерго» із установкою котлів на альтернативному паливі в Золочеві (вул. Ак. Павлова, 48а – 380 тис. грн, вул. Мазепи, 6а – 420 тис. грн), вул. Гайдамацька, 12а – 270 тис. грн), у Мостиському районі – відремонтували діагностичне відділення Мостиської поліклініки та придбали нове обладнання (ремонт – 29,5 тис. грн, обладнання – 492 тис.грн). У Перемишлянському районі газифікували село Чемеринці (вартість робіт 4,6 млн грн), а у Пустомитівському районі добудовано Ставчанський навчально-виховний комбнат у с. Ставчани (вартість робіт 3,7 млн грн).

Також у Червонограді збудовано і запущено в експлуатацію підприємство з переробки побутових відходів потужністю до 100 тисяч тонн в рік (вартість робіт 18,143 млн грн), а у Львові збудовано 10-поверховий багатоквартирний житловий будинок по вул. Академіка Лазаренка, 4 (вартість робіт 12,9 млн грн). Також введено в експлуатацію ряд інших інфраструктурних об’єктів.

 
Коментарі (0)