ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвівським будинкам відключать воду

Львівським будинкам відключать воду

Мешканців Сихівського району Львова попереджають про відключення води. Припинення водопостачання зумовлені проведенням робіт на новозбудованих ділянках водогону. Тож, води не буде до 20:00.

У Львові завтра буде припинено централізоване водопостачання у частині Сихівського району міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Припинення подачі води львів’янам пов’язане з проведенням робіт з переврізки новозбудованих ділянок водопроводу по вул. Сихівській – вул. Червоної Калини.

Відтак, з 10:00 до 20:00 воду відключать мешканцям будинків, розташованих на території обмеженій вулицями: Колісна – Морозна – Зубрівська – Манастирського – Довженка – Червоної Калини (парна сторона №№60-78, непарна -№№59-95) – Антоненка-Давидовича – Кос-Анатольського – Коломийська – Кавалерідзе – Сихівська та прилеглі до них вулиці.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Одесі в п’ятницю, 13 листопада буде припинено централізоване водопостачання у деяких будинках міста. Припинення подачі води споживачам зумовлено проведенням ремонтних робіт на водопровідних мережах міста. Зокрема, в цей день води не буде з 9:00 до 21:00

 
Коментарі (0)