ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Львівтеплоенерго» взялося за тепломережі

«Львівтеплоенерго» взялося за тепломережі

Цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити більше 15 км тепломереж (в однотрубному обчисленні) різного діаметру.

Триває підготовка об’єктів теплопостачання у Львові до нового опалювального сезону. Цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити більше 15 км тепломереж (в однотрубному обчисленні) різного діаметру.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Як зазначив головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт, до початку опалювального сезону цього року планується відремонтувати понад 7 км теплових мереж (у двотрубному обчисленні). На наступний рік проводитиметься масштабна компанія зі заміни магістральних мереж від ТЕЦ 1.

Нагадаємо, на сьогодні триває заміна магістральної тепломережі по вул. Чмоли (І тепловивід від ТЕЦ-1). Також проводиться повна реконструкція двох котелень по вул. Окружна, 44 та Стефаника, 7. На всі ремонтні роботи заплановано витрати 34 млн грн.

Під час літньої ремонтної кампанії ЛМКП «Львівтеплоенерго» готує до опалювального сезону 2012-2013 рр. ТЕЦ-1, ТЦ «Північну», ТЦ «Південну», 110 котелень, 117 центральних теплових пунктів (ЦТП) та 58 індивідуальних теплових пунктів (ІТП),  432,9 км (у двотрубному обчисленні) теплових мереж та мереж постачання гарячої води (з її рециркуляцією).

Зараз також тривають ремонтні роботи з ліквідації дефектів на тепломережах від ТЕЦ-1, виявлених під час гідравлічних випробувань. У зв’язку з проведенням цих робіт та «нульовою зупинкою» ТЕЦ-1, станом на ранок 10 липня, не подається гаряча вода мешканцям на території Франківського РТМ (276 споживачів) та частині Сихівського РТМ (77 споживачів). 7 споживачів не отримують гарячу воду через заборгованість за теплопостачання.

 
Коментарі (0)