ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Львівводоканал» не лякають морози... місто забезпечене водою

«Львівводоканал» не лякають морози... місто забезпечене водою

Центральна диспетчерська служба ЛМКП «Львівводоканалу» щоденно фіксує 8-13 поривів на міських водогонах.

У зв’язку з сильними морозами почастішали випадки поривів на водопроводах. Працівники комунальних служб оперативно ліквідовують аварійні ситуації, відтак, значних перебоїв у постачанні води мешканцям нема.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Центральна диспетчерська служба ЛМКП «Львівводоканалу» щоденно фіксує 8-13 поривів на міських водогонах. Впродовж минулого тижня ліквідація аварій не призводила до тривалого припинення водопостачання мешканцям.

Як уточнили у ЛМКП «Львівводоканал», вчора бригади підприємства виїжджали 13 разів, аби ліквідовувати пориви. Лише у двох випадках була припинена подача води: через заміну засувки на вул. Мишуги з 10:00 до 13:00 год без води були мешканці вул. Паркової, Мишуги, частково Ів.Франка; через аварію на водогоні, діаметром 200 мм, на вул.Бр. Міхновських з 19:00 год до 01:00 год ночі без води були мешканці цієї вулиці.

«Інші звернення про відсутність водопостачання спричинені замерзанням води у стояках. Їх ліквідовують працівники ЛКП. Сьогодні одна бригада ЛМКП «Львівводоканал» виїхала на допомогу Галицькій районній адміністрації для відігріву стояків у будинках центральної частини міста», - уточнили у ЛМКП «Львівводоканал».

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)