ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТерористи обстріляли населені пункти Луганщини

Терористи обстріляли населені пункти Луганщини

Попри дію «режиму тиші» на Донбасі, бойовики обстріляли деякі населені пункти Луганської області. Під снаряди потрапили Попасна, Гірське, Новотошківка.

Від дії «режиму тиші» (з 00:00 15 лютого) бойовики обстріляли центр Попасної, загинули двоє мирних мешканців. Про це йдеться на офіційному сайті губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

Також, за інформацією очільника ОДА, о 12:30 бойовики обстріляли з «Градів» місто Гірське. 20 реактивних снарядів вибухнули на околиці, руйнувань та постраждалих немає.
 
«Крім того, вчора близько 15:00 було здійснено мінометний обстріл Новотошківки Попаснянського району (поблизу 29-го блокпосту на Бахмутці. П’ять мінометних мін вибухнули в центрі поблизу будинку культури якраз у той момент, коли там роздавали гуманітарну допомогу. На щастя, ніхто не поранений і не загинув, люди встигли сховатися в укритті одразу після початку обстрілу, однак допомогу вчора так і не роздали. На сьогоднішній ранок обстрілів населених пунктів не зафіксовано, однак із боку Бахмутки, а також у напрямку Дебальцева (де розташовані два населені пункти Луганської області – Чорнухине й Троїцьке) чути відлуння канонади й бойових дій», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», за час дії режиму «припинення вогню» бойовики завдали більше 112 ударів по населеним пунктам Донбасу. 88 разів били по Дебальцевому.
 
Коментарі (0)