ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМаріуполь визнано містом кращого благоустрою

Маріуполь визнано містом кращого благоустрою

Маріупольська громада отримала відзнаку «місто кращого благоустрою» розділивши перемогу із Севастополем

Перехідний кубок Кабінету Міністрів України вручив сьогодні очільник Мінрегіону Анатолій Близнюк міському голові Маріуполя Юрію Хотлубею.

Нагороду місто отримало у рамках конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» розділивши перемогу у номінації «Місто найкращого благоустрою з населенням від 150 до 500 тис. мешканців» із Севастополем.

«Громада, яка не тільки прагне бути успішною, але і робить переконливі кроки для цього – заслуговує на всебічну підтримку. Адже небайдужі, націлені на успіх та наполегливу роботу задля загального добробуту люди є прикладом справжньої високої громадянської свідомості», – наголосив Анатолій Близнюк.

За його словами, він переконався у цьому і сьогодні, під час відвідин однієї з котелен міста. Там комунальним підприємством «Маріупольтепломережа» у цьому році реалізовано проект з використання відновлюваних джерел енергії – геліополя, теплових насосів та акумулятора тепла.

«Проблем у міському господарстві також вистачає, але я переконаний, що спільно із громадою, соціально-відповідальним бізнесом та владою вони будуть вирішені. Саме тому я радий вручати як відзнаку Уряду, за перемогу у національному конкурсі, так і нагороди переможцям власного, маріупольського конкурсу «Наш двір – 2012». Тільки ініціатива громадян, підтримана владою змінить життя міста на краще», – підсумував очільник Мінрегіону. 

 
Коментарі (0)