ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМаріуполь зможе отримати покращену систему резервного водопостачання

Маріуполь зможе отримати покращену систему резервного водопостачання

Донецька обласна державна адміністрація розраховує найближчим часом розпочати вдосконалення системи резервного водопостачання для м. Маріуполя Донецької області.

Донецька обласна державна адміністрація розраховує найближчим часом розпочати вдосконалення системи резервного водопостачання для м. Маріуполя Донецької області.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на заяву  першого заступника голови облдержадміністрації Євгена Віленського.

"Є проекти, найближчим часом вони вже будуть реалізовуватися. Йдеться про будівництво резервної системи для перекидання води з водосховища Павлополя на Старий Крим", - сказав Євген Вілінський журналістам у четвер в ході відвідин Краматорська, організованого "Екодім" і Germanwatch.

Як повідомлялося, Маріуполь отримує воду з Південнодонбаського водопроводу, робота якого періодично зупиняється через обстріли і пошкодження обладнання. У таких ситуаціях задіюється резервна схема, коли місто отримує воду зі Старокримського водосховища.

Нагадаємо, в ООН глибоко стурбовані обстрілами Донецької фільтрувальної станції (ДФС) і закликає сторони конфлікту не нищити цивільну інфраструктуру.

12 березня українська сторона СЦКК проінформувала представників ОБСЄ про причетність бойовиків до обстрілу автомобіля, що перевозив персонал до Донецької фільтрувальної станції.

13 березня, автомобілі компанії "Вода Донбасу" знову потрапили під обстріл біля Донецької фільтрувальної станції.

Як повідомлялося раніше, насосна станція першого підйому Південнодонбасівського водопроводу нещодавно знову потрапила під обстріл бойовиків.

 

 
Коментарі (0)