ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМаріупольці страждають через слизькі дороги

Маріупольці страждають через слизькі дороги

Мешканці Маріуполя скаржаться на слизькі дороги і тротуари. Не всі комунальники цілодобово працюють на посипанні та розчищенні вулиць.

За минулий тиждень фахівцями інспекції  Маріупольскої міської ради з благоустрою на предмет розчищення від снігу та посипання піщано-сольовою сумішшю, було обстежено 113 різних підприємств і організацій, 86 з яких були виявлені порушення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Серед порушень зафіксовано як недостатнє розчищення, так і неналежне посипання вулиць. На керівників підприємств-порушників виписані адміністративні протоколи, причому серед них були не тільки приватні підприємці, але і житловики.

Як зазначили в інспекції, згідно з правилами благоустрою, посипати слизькі дороги та тротуари можна тільки піщано-сольовою сумішшю, а не сіллю.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», комунальні служби та ДСНС переведені у цілодобовий посилений режим роботи. В Україні утримаються складні погодні умови. Посадовці побоюються надзвичайних ситуацій.

 
Коментарі (0)