ГоловнаНовини ЖКГПолітикаМеморандум співпраці України з МВФ оприлюднять тільки після 20 березня

Меморандум співпраці України з МВФ оприлюднять тільки після 20 березня

Повний текст меморандуму про співпрацю України з Міжнародним валютним фондом за процедурою може бути опублікований тільки після засідання ради директорів, які зберуться 20 березня
Повний текст меморандуму про співпрацю України з Міжнародним валютним фондом за процедурою може бути опублікований тільки після засідання ради директорів, які зберуться 20 березня, про це в ефірі “Свободи слова” повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк.
 
“Наступного понеділка, 20 березня буде засідання ради директорів МВФ, де буде розглядатися питання виділення четвертого траншу Україні в рамках співпраці з МВФ...Чому ми не оприлюднюємо меморандум — відповідь проста, є просто процедурні моменти, тобто є поцедура, яка передбачає оприлюднення безпосередньо самим фондом після засідання ради директорів. І як я сказав рада директорів буде засідати в наступний понеділок,” — розповів Олександр Данилюк.
 
Раніше Міжнародний валютний фонд заявляв про досягнення домовленості з Києвом щодо третього перегляду програми, а міністр фінансів Олександр Данилюк підтверджував домовленість з МВФ. 
 

МВФ підтвердив внесення у порядок денний на 20 березня питання України. 

 
Коментарі (0)