ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМешканці Бердянська отримали віртуальний водогін

Мешканці Бердянська отримали віртуальний водогін

Бердянською природоохоронною міжрайонною прокуратурою завершено розслідуванням та скеровано до суду кримінальну справу стосовно директора приватного підприємства, який привласнив понад 75 тис. гривень, виділених з державного бюджету.

Бердянською природоохоронною міжрайонною прокуратурою  завершено розслідуванням та скеровано до суду кримінальну справу стосовно директора приватного підприємства, який привласнив понад 75 тис. гривень, виділених з державного бюджету. Про це повідомила природоохоронний міжрайонний прокурор Бердянська Анжела Михайлова.

Як встановлено, підприємець у грудні минулого року вніс до акту прийому виконаних будівельних робіт з реконструкції водогону в смт. Андріївка   неправдиві відомості про нарахування завищеної заробітної плати найманим робітникам. 

Директор обвинувачується у привласненні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем (ч.2 ст.191 КК України) та службовому підробленні (ч.1 ст.366 КК України). 

З метою відшкодування завданої злочином шкоди  прокуратурою заявлено позов до обвинуваченого на суму встановлених збитків, на майно колишнього посадовця накладено арешт. 

Джерело – УНН

 
Коментарі (0)