ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМешканці Горлівки вийшли на мітинг проти... стану доріг

Мешканці Горлівки вийшли на мітинг проти... стану доріг

Присутні, виявивши невдоволення темпами і якістю ремонту доріг, припустили, що гроші, які виділяються на ці роботи, кудись зникають

На акцію під назвою «Вдаримо по бездоріжжю Горлівки!» вийшли кілька сотень городян, переважно автомобілістів.

Вони зібралися перед будівлею міськвиконкому і в мегафон звинувачували владу в поганому стані доріг. Суцільні ями, вибоїни на проїжджій частині спотворюють транспорт, створюють масу незручностей водіям та пасажирам, перешкоджають нормальній роботі спецмашин «швидкої», МНС, міліції і всіх аварійних служб. Більше того, вони негативно позначаються на безпеці руху.

Присутні, виявивши невдоволення темпами і якістю ремонту доріг, припустили, що гроші, які виділяються на ці роботи, кудись зникають. Вони зажадали в найкоротші терміни вжити заходів щодо приведення доріг в безпечний стан хоча б шляхом відсипання їх шлаком та укатування його катком. Вони домагаються повної прозорості у витрачанні коштів і вичерпної інформації про фірми, які виконують роботи, і розраховують, що депутати міськради візьмуть це питання під свій контроль.

«У місті 900 кілометрів доріг, і абсолютно всі (навіть ті, які візуально виглядають непогано) потребують якісної реставрації. В минулому році ми витратили на це 11 млн гривень, виконали ремонт на 222% від запланованого. Збільшили гарантійний термін капітальних робіт до трьох років, але до усунення всіх справедливих претензій ще дуже далеко, - сказав з цього приводу заступник міського голови Вадим Ісаков. - У першому півріччі за рахунок коштів місцевого бюджету вирішено вкласти в поточний ремонт доріг більше 550 тисяч гривень і один мільйон – у капітальний. Уже проведені тендери, визначені виконавці, і як тільки дозволить погода, вони почнуть діяти. А в подальшому у міру наповнення доходної частини бюджету припускаємо виділити на ці цілі ще 5 млн. Понад 7,6 млн грн надав на ці статті витрат державний бюджет».


Джерело – Donbass.UA

 
Коментарі (0)