ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМешканцям Харкова зменшать норми споживання холодної води

Мешканцям Харкова зменшать норми споживання холодної води

Харків’янам планують зменшити норми споживання холодної води. Для цього у місті проводять перерахунок цих норм для визначення середнього значення споживання води.

У Харкові проводять перерахунок норм споживання води для подальшого зменшення цих норм. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Таким чином, ми визначимо середнє значення споживання води мешканцями будинку, після чого можна буде зменшити норми холодного водоспоживання для жителів міста Харкова», - зазначили в міськраді.

Зокрема, в дев'яти адміністративних районах міста було відібрано 200 будинків, в підвалах яких встановлені прилади обліку води. З них 108 - це багатоповерхові будинки, а 92 будинки розташовані в приватному секторі. У кожному з них попередньо було проведено поточний та капітальний ремонт систем водопостачання та водовідведення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 22 лютого у Харкові в деяких районах міста тимчасово було припинено водопостачання. Вода була відсутня протягом дня у зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водогоні.

 
Коментарі (0)