ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМешканцям Луганська влаштували масову істерію

Мешканцям Луганська влаштували масову істерію

КП «Центржитлком» закликає споживачів вимагати роздруківку показань і сум розрахунку за спожиту електроенергію в даних листівках.

Мешканцям Луганська щомісяця приходять інформаційні листівки про нарахування та оплату за послуги ЖКГ. Але в них внесено свідчення не всіх компаній, що надають послуги. У квітні мешканцям Луганська прийшли листівки від «Центржитлкома» з повідомленням: «...Якщо ви хочете бачити в інформаційному аркуші відомості про свої нарахування і платежі за електропостачання та газопостачання, звертайтесь безпосередньо в ПАТ «Луганськгаз» і ТОВ «ЛЕО» з проханням надати інформацію для включення її в єдину квитанцію».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі ТОВ «ЛЕО».

Іншими словами, ДКП «Центржитлком» закликає споживачів вимагати роздруківку показань і сум розрахунку за спожиту електроенергію в даних листівках.

В результаті в ТОВ «ЛЕО» «посипалася» сотня телефонних дзвінків, які дестабілізували роботу об'єднання.

«Олена Северина, директор ДКП« Центржілком» вже багато років звертається в нашу компанію з пропозицією укласти договір, згідно з яким ТОВ «ЛЕО» на платній основі буде розміщувати в листівках ДКП «Центржитлком» інформацію про споживачів електроенергії (показання, суму нарахувань, заборгованість, нарахування пільг і субсидій і т.д.). ТОВ «ЛЕО» відмовляло Северині, тому що умови пропонованого договору суперечать Закону України  «Про електроенергетику», - говорить директор департаменту енергозбуту ТОВ «ЛЕО» Микола Лисий.

 «Те ж саме ми відповідали і щодо претензійно-позовної роботи, нарахування субсидій та пільг. Це конфіденційність інформація! Крім того, з досвіду інших комунальних компаній, інформація, надана листівками ДКП «Центржитлком» і реальні свідчення дуже часто не збігаються. Споживачі хвилюються, телефонують, звіряють. Це зайві нерви для людей і додаткова даремна робота для працівників ТОВ «ЛЕО», - додає директор департаменту енергозбуту ТОВ «ЛЕО» Микола Лисий. - Всі спроби укласти договір з ТОВ «ЛЕО» не увінчалися успіхом, і тоді, мабуть, Северина вирішила «взяти змором», підключивши луганчан».

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)