ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМешканцям Житомира повертають воду

Мешканцям Житомира повертають воду

Працівники КП «Житомирводоканал» майже тиждень проводять роботу щодо відновлення подачі електроенергії на підприємство та забезпечення усіх мешканців міста водою

Нагадаємо, що 26 листопада через борги підприємства, обленерго відключило три станції водоканалу від енергопостачання. Внаслідок чого кілька мікрорайонів міста залишилися без води.

Наразі мер міста Володимир Дебой запевняє, що після включення всіх технічних можливостей підприємства кількість жителів міста, які залишилися без води зменшилася.

«У нинішній ситуації для зменшення негативних наслідків і забезпечення водою жителів міста зроблено реверс води з подачею на максимально можливий рівень поверхів. Таким чином, зменшено кількість мешканців, що залишаються без води з 30 до 10 тисяч», - коментує ситуацію чиновник.

В результаті домовленостей міського голови з керівниками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, місто отримало можливість погасити заборгованість комунального підприємства до кінця року.

Зокрема у листі першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Олександра Аліпова сказано, що держава дає гарантію, «про погашення в повному обсязі заборгованості КП «Житомирводоканал» за спожиту електроенергію перед ПАТ «Житомиробленерго» шляхом збільшення видатків субвенції на погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання та водовідведення в повному обсязі».

Джерело: Рупор Житомира

 
Коментарі (0)