ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаМешканців Житомирщини змушують переходити на індивідуальне опалення

Мешканців Житомирщини змушують переходити на індивідуальне опалення

Взимку мешканців Овруча, в Житомирській області, можуть відрізати від опалення. Грошей на утримання комуненерго в бюджеті міста немає.

Взимку мешканців Овруча, в Житомирській області, можуть відрізати від опалення. Грошей на утримання комуненерго в бюджеті міста немає 

Доведеться переходити на індивідуальне опалення: мерія допоможе городянам грошима, виділивши на кожну квартиру 1,5 тис. гривень. Всього ж на ці цілі з міського бюджету було виділено 100 тис. грн. 

Але щоб купити котли опалення та радіатори індивідуального опалення потрібно щонайменше 10 тисяч гривень. Особливо обурює городян той факт, що їх просто поставили перед фактом. «Ніхто нас не запитував. Ніхто згоди не давав, не радився. Будемо замерзати», - констатує мешканка Овруча. 

Деякі пенсіонери розповідають, що депутати вирішили допомагати їм на дуже специфічних умовах. «Ми зробимо так: вам поставимо опалення до вашої смерті. А як ви вмираєте, ми квартиру забираємо», - розповіла мешканка міста.

Городяни вже поскаржилися в прокуратуру на примусове відрізання від тепломереж. Суд визнав відключення будинків від централізованого тепла законним. У відповідь овручани обіцяють зимувити в кабінетах чиновників. «У кабінет візьму ліжко, ляжу і буду спати», - погрожують мешканці міста. 

Джерело - Україна кримінальна

 
Коментарі (0)