ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМиколаївські комунальники «хімічать» з грошима

Миколаївські комунальники «хімічать» з грошима

Миколаївські комунальні підприємства працюють з порушеннями. Держфінінспекція виявила фінансові втрати на понад 5 млн грн.

Під час ревізії КП «Експлуатаційне лінійне управління автодоріг» у Миколаївській області Держфінінспекція виявила порушення, які призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму понад 5 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, посадові особи підприємства зайво сплатили 710 тис. грн за отримані послуги та ремонтні роботи, безпідставно списали паливно-мастильні матеріали на загальну суму 1,3 млн грн, а ще – пісок та сіль на суму 245 тис. грн.

Окрім того, КП «Експлуатаційне лінійне управління автодоріг» не отримало майже 1,1 млн грн за виконані роботи, які до того ж не відображені у бухгалтерському обліку підприємства.

Також під час ревізії виявлено, що підприємство заплатило майже 400 тис. грн за роботи, виконання яких не передбачалося документацією конкурсних торгів.

Матеріали ревізії готуються до передачі правоохоронним органам.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Держфінінспекція області виявила також втрати на суму понад 500 тис. грн під час ревізії КП «Миколаївелектротранс».

 
Коментарі (0)