ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Миколаївводоканал» почало відключати злісних боржників від водопостачання

«Миколаївводоканал» почало відключати злісних боржників від водопостачання

Міське комунальне підприємство "Миколаївводоканал" почало відключати злісних боржників від водопостачання. Так, 25 червня підприємство припинило послугу водопостачання 6 абонентам.
Міське комунальне підприємство "Миколаївводоканал" почало відключати злісних боржників від водопостачання. Про це у підприємстві повідомили на своїй офіційній сторінці у соцмережі Facebok.
 
Так, 25 червня підприємство припинило послугу водопостачання 6 абонентам.
 
Як повідомили у відомстві, за період травня-червня вже вручено більше 1000 попереджень про припинення послуги водопостачання та водовідведення. У місячний термін необхідно було з’явитись до "Миколаївводоканалу" та сплатити заборгованість чи заключити договір реструктуризації боргу. Не всі абоненти скористались такою можливістю, тож було розпочато роботи з відключення боржників.
 

"Заборгованість за спожиті послуги сягає 100 млн гривень. Ця сума є критичною і може стати причиною припинення водопостачання міста, оскільки підприємство не матиме можливості оплачувати електроенергію", - йдеться у повідомленній підприємства. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
28 Червня 2019 p. 20:24
Багато осіб непенсійного віку не мають ні зарплати, ні пенсії: звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями" держпідприємств; тобто стали безробітними з ініціативи держави і по незалежним від працівників причинам.----------Отже, у цих з вини держави безробітних немає грошей для оплати комуналки. І тепер тим безробітним за неоплату компослуг будуть перекривати воду і заглушувати каналізацію..... Слава Украєні?