ГоловнаНовини ЖКГПодіїІММ запрошує на навчальні семінари для управителів багатоквартирних будинків

ІММ запрошує на навчальні семінари для управителів багатоквартирних будинків

Інститутом муніципального менеджменту, розроблено серію семінарів-практикумів, спрямованих на підвищення кваліфікації та полегшення роботи діючих управителів. Пропонуємо огляд заходів Інституту муніципального менеджменту, що відбудуться у вересні.

Про зміни та реформування комунальної галузі мова йде з 1 липня 2015 року, коли набрав чинності Закон України №417-VІІ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку». Закон фактично «відкрив» ринок управління багатоквартирними будинками і передбачив три форми управління багатоквартирним житловим фондом.

З 1 липня 2016 року набрав чинності Порядок проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, згідно з яким, якщо мешканці будинку не визначилися з формою правління, органи місцевого самоврядування самі повинні провести відповідні конкурси і запропонувати будинку нового керівника.

Управителю у нових умовах особливо потрібно бути мобільним, розбиратися в усіх нюансах нововведень у сфері законодавства, володіти сучасними бізнес-інструментами, для того щоб ефективно виконувати свої функції.

Інститутом муніципального менеджменту, розроблено серію семінарів-практикумів, спрямованих на підвищення кваліфікації та полегшення роботи діючих управителів.

Пропонуємо огляд заходів Інституту муніципального менеджменту, що відбудуться у вересні:

6 вересня, стартує семінар-практикум «Управління багатоквартирним будинком: нові правила та вимоги до оформлення документації». Відвідавши семінар, учасники ознайомляться з правилами проведення загальних зборів співвласників багатоквартирних будинків та вимогами до оформлення документації; як правильно оформляти письмові опитування; як реєструвати протоколи в органах місцевого самоврядування. І саме головне - враховуючи процеси, які відбуваються у сфері житлово-комунального господарства, дізнаютьсяпро нюанси процедури Проведення конкурсу на визначення управителя та вимоги до оформлення конкурсних пропозицій. Спікери – юристи та економісти-практики, які мають досвід роботи з такими документами та  організації/участі у конкурсах.

14 вересня відбудеться семінар-практикум  «Маркетинг у сфері управління багатоквартирними будинками». Семінар покликаний розширити світогляд та подолати звичні парадигми взаємодії зі споживачами. Бізнес-консультант та експерти з питань ЖКГ Ірина Гриджук навчить, як за допомогою простих та зрозумілих маркетингових інструментів залучати якомога більшу кількість нових споживачів, а також - не втрачати існуючих.

20 та 21 вересня – семінар-практикум «Управління багатоквартирним будинком в сучасних умовах». Учасники, які візьмуть участь у даному семінарі, дізнаються: як правильно і своєчасно реагувати на зміни, що відбуваються на ринку управління житлом; як ефективно організовувати професійну та підприємницьку діяльність у сфері управління багатоквартирними будинками; як реалізувати енергоефективні заходи у багатоповерхівках,  де знаходити на це кошти та багато іншого.

28 вересня відбудеться семінар-практикум «Управління персоналом для підприємств житлово-комунальної галузі», який повинен бути корисним діючим підприємствам та новоствореним управителям.

За додатковою інформацією про семінари просимо звертатися за тел.: +38(044) 221-45-06.

Детальна  інформація щодо семінарів за посиланням: http://www.imm.in.ua/events/ 

 
Коментарі (0)