ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаМіненерго віддало акції всіх обленерго та облгазів на підготовку до приватизації

Міненерго віддало акції всіх обленерго та облгазів на підготовку до приватизації

Міненерго вже передало акції всіх обленерго, облгазів та ТЕЦ до Фонду державного майна для їх підготовки до приватизації. Окрім того, у відомстві наголосили, що жодним чином не перешкоджають приватизації «Центренерго».

Міністерство енергетики та вугільної промисловості передало до Фонду державного майна акції всіх ТЕЦ, обленерго та облгазів для їх подальшої підготовки до приватизації. Про це заявив в ході засідання парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної   політики та ядерної безпеки сказав Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.

Втім, посадовець підкреслив, що підтримує приватизацію Харківобленерго, Запоріжжяобленерго, Тернопільобленерго, Хмельницькобленерго, які ще знаходяться у державній власності.

«Усі акції обленерго, ТЕЦ, облгазів передані у фонд держмайна і перебувають у процесі підготовки до приватизації. Щодо «Центренерго» - ми ніяким чином не перешкоджаємо підготовці до приватизації», - сказав очільник Міненерго.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міненерго заявляє про можливе пришвидшення початку експорту електроенергії до Литви, Молдови та Білорусії. У відомстві наголошують, що вже провели переговори.

 
Коментарі (0)