ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїМіненерго виключає продовження надзвичайного стану в енергетиці

Міненерго виключає продовження надзвичайного стану в енергетиці

Міненерго не буде продовжувати дію надзвичайного стану в енергетиці. На даний момент, запевняють чиновники, доцільність таких заходів відсутня.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості не буде в травні продовжувати надзвичайні заходи в енергетиці. Про це заявив глава відомства Володимир Демчишин після засідання Ради національної безпеки і оборони.

За словами керівника Міненерго, доцільність подовження дії надзвичайних заходів відсутня.
 
«Надзвичайні заходи продовжувати не будемо. Насправді їх доцільність відсутня. Через постанови про регулювання ринку енергетики в зоні АТО ми суттєву частину проблеми знімемо... У травні надзвичайні заходи вже діяти не будуть», - заявив Володимир Демчишин.
 
Міністр зазначив, що найближчим часом набере чинності постанова Кабміну про ринок енергетики в зоні АТО, яка покликане вирішити проблеми з платежами на Донбасі і з постачанням електроенергії в обидві сторони.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», наприкінці березня 2015 року уряд на місяць продовжив дію надзвичайного стану в енергетиці. За словами Прем'єра Арсенія Яценюка, «продовження НС в енергетиці відображає реальний стан енергетичного сектору».
 
Коментарі (0)