ГоловнаНовини ЖКГПолітикаМінрегіон оприлюднив план антикорупційних заходів

Мінрегіон оприлюднив план антикорупційних заходів

В Мінрегіоні затверджено План заходів щодо запобігання корупції, в основу якого покладено заходи, розроблені в рамках Урядово-громадської ініціативи «Разом проти корупції».

Таке рішення прийнято Віце-прем’єр-міністром України — Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадієм Зубком на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 жовтня 2016 року № 803-р. «Деякі питання запобігання корупції в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади».

В рамках виконання Плану заходів, Мінрегіон здійснить Перегляд державних будівельних норм з метою виключення положень, що є предметом регулювання нормативно-правових актів, та положень, які зумовлюють корупційні ризики.

Крім того, планується розробка проекту Концепції публічного управління у галузі будівництва, а також проекту Переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію.

Слід зазначити, що антикорупційні ініціативи Мінрегіону будуть спрямовані, в тому числі на підвищення прозорості механізму відбору інвестиційних програм та проектів у сфері регіонального розвитку та відкритих даних.

Завантажити план заходів

 

 
Коментарі (0)