ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаМінрегіон почав втілювати план розвитку альтернативної енергетики

Мінрегіон почав втілювати план розвитку альтернативної енергетики

Схвалено «Порядок визначення розміру місцевої складової для об’єктів електроенергетики, у тому числі введених в експлуатацію черг будівництва електричних станцій (пускових комплексів), що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії».

У Мінрегіоні України експерти у сферах будівництва та енергетики обговорили перспективні напрямки розвитку вітчизняної альтернативної енергетики.

Під час наради під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитра Ісаєнка було схвалено «Порядок визначення розміру місцевої складової для об’єктів електроенергетики, у тому числі введених в експлуатацію черг будівництва електричних станцій (пускових комплексів), що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії».

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«Мінрегіон погодив цю настанову і терміново направить її на погодження до Мінекономрозвитку та Торгово-промислової палати. Адже ми повинні максимально сприяти розвитку альтернативної енергетики та залученню інвестицій. Одним із пріоритетів, який користується серйозною увагою інвесторів, є саме альтернативна енергетика», – прокоментував подію Дмитро Ісаєнко.

Документ, розроблений Мінрегіоном спільно з Українською енергетичною асоціацією, повинен сприяти залученню іноземних інвестицій для розвитку систем альтернативної енергетики України.

 
Коментарі (0)