ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМінрегіон спростив процедуру будівництва гуртожитків для військовослужбовців

Мінрегіон спростив процедуру будівництва гуртожитків для військовослужбовців

Для забезпечення українських захисників житлом, Мінрегіон прийняв Постанову, якою спростив і прискорив дозвільні процедури на отримання документів з будівництва гуртожитків для військовослужбовців.
Для забезпечення українських захисників житлом, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ прийняло Постанову, якою спростило та прискорило  дозвільні процедури на отримання документів щодо будівництва гуртожитків для військовослужбовців. 
 
Про це на своїй сторінці у FB повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
 

«Законом про держбюджет-2018 ми передбачили, що нове будівництво та реконструкція об’єктів казарменого та житлового фонду військових містечок (крім житлових будинків) не потребує отримання містобудівних умов та обмежень. Мова — про будівництво на землях Міноборони, на території військових частин, установ, організацій Збройних Сил України. При цьому, будівництво здійснюватиметься з дотриманням ДБН, стандартів та всіх нормативно-правових документів. Також дозволили будівництво гуртожитків на території військових містечок за спрощеною процедурою. Це дозволить максимально прискорити таке будівництво та введення в експлуатацію об’єктів», — наголосив Геннадій Зубко. 

 
Коментарі (0)