ГоловнаНовини ЖКГПодіїМінрегіон спіткали кадрові зміни

Мінрегіон спіткали кадрові зміни

У Мінрегіоні вкотре перетасували керівні посади. Рішеннями Кабміну було призначено нового першого заступника Міністерства та понижено у посадах Григорія Семчука та Андрія Білоусова.

З призначенням нового Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства кадрові зміни не залишили Мінрегіон. Уряд прийняв ряд постанов, які дещо змінили керівну верхівку Міністерства, - зазначають у прес-службі відомства.

Так, згідно з повідомленням, Кабінет Міністрів своїм розпорядженням (№256-р від 25.03.2014) призначив першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Негоду В’ячеслава Андроновича.

Іншим урядовим розпорядженням (№257-р від 25.03.2014) Семчука Григорія Михайловича призначено на посаду заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства – керівника апарату. До цього часу Григорій Семчук займав посаду першого заступника Міністра.

Білоусова Андрія Леонідовича Кабінет Міністрів призначив заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (розпорядження №258-р від 25.03.2014). До цього часу Андрій Білоусов займав посаду заступника Міністра – керівника апарату.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 27 лютого Верховна Рада затвердила своєю постановою №4305 новий склад українського уряду. Міністерство регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ очолив мер Вінниці Володимир Гройсман, призначенням якого були зміщені зі своїх посад очільник Мінрегіону Геннадій Темник, а також куратор галузі Віце-прем'єр Олександр Вілкул (обидва - представники Партії регіонів).

Довідково: Негода В’ячеслав Андронович - український господарник, громадсько-політичний діяч. Його політична кар’єра розпочалася у 1990 році з призначення головою Тернопільської міськради. З 1998 року по 2001 він став першим заступником виконавчого директора Асоціації міст України. З 2001 року по 2006 — був виконавчим директором і керівником секретаріату Української асоціації місцевих та регіональних влад. З 2006 року по 2008 — керівником Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. З 2008 року по 2010 займав посаду заступника Міністра регіонального розвитку та будівництва. (м. Київ). З 2010 року по 2011 — виконував обов’язки директора Департаменту регіональної політики та місцевого самоврядування Секретаріату Кабінету Міністрів України. З 2011 року — перший заступник директора Департаменту забезпечення взаємодії з Верховною Радою України та регіонами Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Від 2004 року — член Консультативно-дорадчої Ради з питань місцевого самоврядування при Голові Верховної Ради України, член Міжвідомчої комісії з питань місцевого самоврядування при Кабінеті Міністрів України.

 
Коментарі (0)