ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняМінрегіон видав каталог ресурсів з Енергозбереження та енергоефективності

Мінрегіон видав каталог ресурсів з Енергозбереження та енергоефективності

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України спільно з Державною науковою архітектурно-будівельною бібліотекою імені В. Г. Заболотного видано 3 випуски бібліографічних покажчиків

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України спільно з Державною науковою архітектурно-будівельною бібліотекою імені В. Г. Заболотного видано 3 випуски бібліографічних покажчиків серії «Енергозбереження та енергоефективність».

Про це повідомив начальник Відділу енергозбереження в сфері житлово-комунального господарства Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Мінрегіону Роман Радченко під час презентації видань.

«На сьогодні питання енергоефективності та енергозбереження мають важливе та особливе значення для України. Адже це  не тільки ефективне використання енергоресурсів і економія коштів, а й питання енергетичної незалежності та безпеки країни. І ці видання — актуальні та необхідні для формування енергоефективного мислення та енергозберігаючого світогляду. Також вони стануть у нагоді науковцям та профільним фахівцям», – зазначив він.

Так, покажчик «Альтернативні джерела енергії» містить інформацію щодо 1037 документальних джерел 1935-2016 рр. У покажчику «Енергоефективність у житловому будівництві та житлово-комунальному господарстві» зібрано відомості щодо 1716 документальних джерел 1960-2017 рр., а у «Тепло- та ресурсозбереження» щодо 1684 документальних джерел 1955-2017 рр.

 

 
Коментарі (0)