ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМінрегіону не вистачило коштів на лічильники

Мінрегіону не вистачило коштів на лічильники

Мінрегіон відзвітував про використання коштів за програмою «Облаштування багатоквартирних будинків сучасними засобами обліку і регулювання води та теплової енергії». Недофінансування програми складає 66 млн грн

Посадовці заявляли, що в державному бюджеті було передбачено видатки у розмірі 160 млн грн, однак згідно з даними звіту Міністерсва регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, обнародованому на сайті відомства, передбачено всього 120,2 млн грн. А фактично виділено було на виконання програми і того менше - 94,3 млн грн, касові видатки склали 909 млн грн.

Найбільша частина коштів була спрямована на встановлення лічильників у східних областях України. Зокрема у Харківській області КП «Обласний інформаційно-технічний центр» було виділено 19,7 млн грн. У Дніпропетровській області державне підприємство «Жилком» отримало 14,7 млн грн.

Загалом по областям сума виділених асигнувань коливалася від 1 до 6 млн грн. Що стосується столиці, то КП «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних та громадських будівлях м. Києва» отримало 6 млн грн.

 
Коментарі (0)