ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМінсоцполітики допоможе з субсидіями «відсталим» регіонам

Мінсоцполітики допоможе з субсидіями «відсталим» регіонам

У Міністерстві соціальної політики назвали кілька областей з нагіршими показниками по оформленню житлових субсидій. Про те у відомстві зазначають, що допомагають регіонам, котрі відстають у цьому питанні.

У Міністерстві соціальної політики допоможуть підвищити рівень оформлень субсидій на житлово-комунальні послуги. Про це під час засідання Кабінету Міністрів заявив Міністр соціальної політики Павло Розенко.

За словами чиновника, критична ситуація з наданням житлових субсидій в Одеській та Закарпатській областях.

«У нас найгірша ситуація, найбільш критична, це безумовно Одеська область по рівню призначення субсидій десь приблизно на рівні 40% від тих планів, які їм доводились. По інших областях в принципі ситуація вже більше, ніж 60%, але серед таких відстаючих це Луганська, очевидно, що це не найкраща ситуація, ми їм допомагаємо, як можемо. Це Закарпатська область, Чернівецька область зараз трошки відстає, ми дамо конкретний графік, в які області ми готові  направити людей. Але очевидно це має бути, перш за все, Одеська і Закарпатська області», - зауважим Міністр.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд планує створити спеціальну урядову комісію, котра перевірятиме регіони з найгіршими показниками надання субсидій на житлово-комунальні послуги. Міністерству соціальної політики доручено негайно відправити в такі області урядову комісію.

 
Коментарі (0)