ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняМіністр економрозвитку заговорив про прозорі тарифи на газ

Міністр економрозвитку заговорив про прозорі тарифи на газ

Члени «технічного» Уряду починають боротьбу з корупцією. У Міністерстві економрозвитку заговорили про важливість прозорості в торгівлі. Зокрема, очільник відомства зауважив на особливій необхідності прозорості газових тарифів.

Новопризначений очільник Міністерства економічного розвитку та торгівлі Олександ Шпалак заговорив про прозорі тарифи на газ. Про це повідомляє видання «Вести».

Новопризначений Міністр економрозвитку Павло Шеремет заявив про актуальність різкого скорочення державних витрат. За словами міністра, в першу чергу необхідно скоротити витрати на фінансування державного апарату. «Після цього потрібно дивитися на інші речі. Що проситься відразу: прозорі схеми продажу та прозорі тарифи на газ. Зараз у цій сфері мова йде про корупційні схеми на мільярди доларів», - сказав глава Мінекономрозвитку.
 
У свою чергу міністр фінансів Олександр Шлапак також підтвердив, що витрати бюджету будуть скорочувати і буде прийнятий новий, більш жорсткий, ніж раніше бюджет. «Ми запропонуємо його на розгляд парламенту, для того щоб він розділив з нами відповідальність за реальний стан речей», - сказав міністр фінансів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 27 лютого було сформовано так званий «технічний уряд» або ж «уряд народної довіри», який був попередньо обговорений на Народному віче з Майданом. Урядові посади було поділено в основному між представниками «Батьківщини» та активістами Майдану.
 
Коментарі (0)