ГоловнаНовини ЖКГПодіїМіністр інфраструктури «проміняв» посаду на бізнес

Міністр інфраструктури «проміняв» посаду на бізнес

Очільник Мінінфраструктури Андрій Пивоварський подав у відставку. Чиновник пояснив, що повертається в бізнес. Однак, все ж залишиться в Україні.

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський подав у відставку. Про це він оголосив сьогодні під час брифінгу в Кабінеті Міністрів.

За словами посадовця, він повернеться до ведення бізнесу та залишиться в Україні. Адже, як зазначив він, заробітна плата у відомстві занадто низька для того, щоб запрошувати професіоналів до співпраці.

«Дуже важко робити за 6 тисяч гривень, дуже важко кликати людей на 4-5 тисяч гривень. Це середня зарплатня по Міністерству. Воно не може триматись тільки на волонтерах», - сказав він.

Втім, пан Пивоварський наголосив, що незважаючи на таке рішення, він все ж вийде на роботу наступного тижня.

«Зараз я піду с посади Міністра інфраструктури, це не означає що з понеділка я не вийду на роботу. Але я кажу своїм колегам, що вони не повинні розраховувати на мене в новому уряді. Уряд буде і він буде впевненно працювати. Прошу депутатів підтримати мене і маю надію, що вони підтримають мою відставку», - заявив він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  Мінінфраструктури має намір ввести диференційовані тарифи на залізничні квитки, вартість яких залежатиме від часу їх придбання. Такі нововведення можливі в Україні навіть в наступному році.

 
Коментарі (1)
Александр
11 Грудня 2015 p. 16:45
И вагоны вроде есть, а возить в них нечего, да и некуда.