ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМодернізація муніципального водного господарства: Чернівціводоканал отримають кредитні гроші

Модернізація муніципального водного господарства: Чернівціводоканал отримають кредитні гроші

Підписано Кредитну та грантову угоди між Кабінетом Міністрів України, Комунальним підприємством “Чернівціводоканал” та Кредитною установою для відбудови (KfW).
Підписано Кредитну та грантову угоди між Кабінетом Міністрів України, Комунальним підприємством “Чернівціводоканал” та Кредитною установою для відбудови (KfW). Реалізація Угоди передбачає відновлення 50 км трубопроводів, підключення 50 нових будинків та відновлення підключення 1200 будинків до водопровідної мережі у місті Чернівці. 
 
Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій.
 
«Питання модернізації систем водопостачання та водовідведення є одним із пріоритетів роботи Уряду та Мінрегіону, зокрема. Завдяки підтримці наших партнерів у Чернівцях буде реалізовано ряд заходів з модернізації інфраструктури водопостачання та водовідведення в рамках Кредитної  та грантової угоди. У результаті близько 270 тисяч жителів міста Чернівці отримають якісніші послуги з водопостачання та водовідведення», — говориться у повідомлені. 
 
Обсяг залученого кредиту від KfW становитиме 21,55 млн євро. Крім того, передбачається грант у розмірі 2 млн євро. 
 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на програму «Питна вода України» з держбюджету буде виділено один мільярд гривень на наступний рік. 

 
Коментарі (0)