ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМіста витратяться на дорожний контроль

Міста витратяться на дорожний контроль

Житомирські комунальники та дорожники продовжують працювати над благоустроєм міста. Цього разу майже 1,5 млн грн. буде витрачено на обслуговування автомобільних доріг області.

Служба автомобільних доріг у Житомирській області витратить на обслуговування систем метеоспостереження на дорозі витратить 1,41 млн грн. Про це повідомляє «Вісник державних закупівель».

Згідно повідомленню, послуги надавитимуться київською компанією протягом 9 місяців з експлуатаційного утримання автомобільної дороги загального користування державного значення М-06 «Київ-Чоп» (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) в межах Житомирської області. Ця ж компанія надавала аналогічні послуги в області і в минулому році.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з початку весни житомирські комунальники продовжують працювати над благоустроем Житомирщини. За 3 тижні вони вивезли сміття, пофарбували дитмайданчики, побілили дерева та бордюри, вивезли шляховий зміт.

Наразі у Житомирі продовжуються роботи по ремонту мостів та шляхопроводів, відновлення та фарбування турнікетів, очистка опор електричних та контактних мереж від реклами та їх фарбуванню. Виконуються роботи по проведенню у належний стан берегів річок, парків, скверів, парканів, рекламних вивісок, сітілайтів. Приводяться в належний стан кладовища міста, зрізуються аварійні дерева, проводиться підсипка могил, повідомляють в прес-службі Житомирської міськради.  

 
Коментарі (0)