ГоловнаНовини ЖКГПодіїМВФ протягом найближчих тижнів знову прибуде в Україну

МВФ протягом найближчих тижнів знову прибуде в Україну

Місія Міжнародного валютного фонду протягом найближчих тижнів знову прибуде в Україну для обговорення нової програми розширеного фінансування EFF
Місія Міжнародного валютного фонду протягом найближчих тижнів знову прибуде в Україну для обговорення нової програми розширеного фінансування EFF.
 
Про це повідомив директор Європейського департаменту МВФ Пол Томсен.
 
"Ми маємо намір послати місію через пару тижнів (a couple of week), щоб продовжити, щоб обговорення деталей деяких з цих реформ, про які я згадував", - сказав він на прес-конференції у Вашингтоні в п'ятницю, виділивши земельну і антикорупційну реформи, а також зниження монополізму в економіці.
 
Відповідаючи на питання про позицію МВФ щодо того, що відбувається навколо націоналізованого ПриватБанку, Томсен наголосив на критичній важливості держави докладати зусиль для мінімізації втрат коштів платників податків, витрачених на вирішення ситуації з проблемними банками.
 
Представник Фонду також повідомив, що поки рано говорити про суму можливої ​​майбутньої програми.
 

Як повідомлялося, Україна веде переговори про можливість відкриття Фондом нової 3-річної програми розширеного фінансування на $ 5-6 млрд. У вересні Київ відвідала місія МВФ, яка згодом повідомила про плани продовжити дискусію в найближчі тижні. 

 
Коментарі (0)