ГоловнаНовини ЖКГПодіїМВС планує вдосконалити систему прописки

МВС планує вдосконалити систему прописки

У Міністерстві внутрішніх справ почали роботу над удосконаленням системи реєстрації місця проживання з метою її спрощення для населення
У Міністерстві внутрішніх справ почали роботу над удосконаленням системи реєстрації місця проживання з метою її спрощення для населення, повідомляє прес-служба МВС України.
 
"Удосконалення буде здійснюватися протягом наступних двох років міжвідомчою робочою групою, зобов'язання про створення якої взяло на себе Міністерство внутрішніх справ", - йдеться в повідомленні.
 
До складу робочої групи увійдуть фахівці і експерти МВС, Мін'юсту, Центрвиборчкому, Мінсоцполітики, Служби розпорядника Державного реєстру виборців, Пенсійного фонду, Держкомстату, ГМС і інших причетних органів державної влади.
 
Члени робочої групи будуть досліджувати найбільш страждають від недосконалої системи реєстрації місця проживання верстви населення, їх кількісний склад та типові проблеми, а також розробляти відповідні зміни законів України та підзаконних нормативних актів.

"МВС України бачить своїм завданням вдосконалення існуючої системи реєстрації місця проживання таким чином, щоб вона реально забезпечувала право кожного жителя України на вільний вибір місця проживання та свободу пересування, а також гарантувала його (жителя - ред.) Виборчі права в тій місцевості, в якій він живе", - сказала заступник міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
03 Листопада 2017 p. 21:30
А ідея пластикових паспортів хіба сама себе вже вичерпала?