ГоловнаВибір редакціїЖитлоМіж севастопольцями «розлетяться» квартири

Між севастопольцями «розлетяться» квартири

У Севастополі масово роздаватимуть житло. Місцева влада обіцяє черговикам вже цьогоріч чотири десятки квартир, а у наступному - сотні.

Так званий уряд Севастополя виділить 40 квартир черговикам у цьому році і ще 200 - в наступному, - повідомляють «Новини Криму».

«У наступному році у нас запрацює програма по соціальному житлу, ми будемо видавати більше квартир... Люди будуть просто приходити розписуватися і отримувати ордер», - зазначив «губернатор» Сергій Меняйло.

За його словами, з початку вересня «уряду» міста вже вдалося виділити черговикам 21 квартиру. До кінця року буде видано ще близько 19 ордерів. У 2015 році місцева влада розподілить серед черговиків 200 квартир. У черзі на соціальне житло стоїть близько 4 тисячі севастопольців.

При цьому підкреслюється, що квартири черговикам будуть виділятися в рамках інвестиційних договорів, укладених з будівельними компаніями. Вони припускають передачу місту не менше 10% квартир та комерційних приміщень.

Раніше повідомлялося, у Чорноріченському водосховищі, яке постачає водою Севастополь, залишилося 9,3 млн кубометрів води. Без загрози для стану водойми місто може взяти близько 2 млн куб. м, цього вистачить приблизно на 20 днів.

 
Коментарі (0)