ГоловнаВибір редакціїЖитлоМіж військовослужбовцями «розлітаються» квартири

Між військовослужбовцями «розлітаються» квартири

Понад двадцять родин військовослужбовців Черкащини отримали квартири. Ще у 14 осель планується поселити військових, які наразі задіяні в АТО на сході країни.

26 родин військовослужбовців отримали оглядові ордери від службових помешкань у містечку Монастирище Черкаської області. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міноборони.

Згідно з повідомленням, серед «новоселів» різні категорії військовослужбовців: солдати, сержанти, прапорщики і офіцери.

«У цьому будинку 35 квартир, на 26 з них вже отримано оглядові ордери. Решта квартир зарезервована для військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують завдання в рамках проведення АТО на сході країни» - наголосила заступник директора Департаменту капітального будівництва Міноборони Лариса Храмченко.

Також вона підкреслила, що цьогоріч за різними напрямами планується надходження 1,9 тис. квартир для військовослужбовців.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив вивчити питання забезпечення житлом родин загиблих під час бойових дій, які перебували на черзі з поліпшення житлових умов. Така робота зараз проводиться. Уряд обіцяє знайти можливості для забезпечення житлом тих сімей військовослужбовців, які цього потребують.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)