ГоловнаНовини ЖКГТранспортМіжнародну трасу візьмуть під посилений нагляд

Міжнародну трасу візьмуть під посилений нагляд

В Україні у посиленому режимі будуть контролювати рух транспорту на трасі Київ – Одеса в період поминальних днів. Причиною цього є проведення ремонтних робіт на кількох ділянках шляху.

Трасу міжнародного значення Київ – Одеса патрулюватимуть додаткові екіпажі ДАІ у посиленому режимі на період поминальних днів. У Міністерстві внутрішніх справ зазначають, що такі заходи мають на меті організувати безпеку руху. Про це повідомили у прес-службі відомства.

Відтак, додаткові патрулі будуть виставлені 18 та 19 квітня на ділянках, де проводяться ремонтні роботи на дорожньому покритті. Зокрема, це відрізки шляху тарси:
 
км 32+400 – км 33+850;
 
км 39+500 – км 42+300;
 
км 49+200 – км 58+200.
 
«Також у ці дні буде забезпечено надання переваги в русі та паркуванні спеціальним автобусним маршрутам. За необхідності вводитиметься реверсивний рух автотранспорту», - йдеться у повідомленні.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у столиці організували додаткову тимчасову зупинку на кількох тролейбусних маршрутах. Розташовується зупинка поблизу одного з міських кладовищ та діятиме лише на період поминальних днів. 
 
Коментарі (0)