ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа Чернігівщину прийшло безводдя

На Чернігівщину прийшло безводдя

На Чернігівщині понад тисячу абонентів залишилося без водопостачання. Відключення зумовлене виведенням з ладу глибинного насоса водонапірної башти. Місцевою владою організовано підвіз води.

У Чернігівській області понад тисячу абонентів тимчасово залишилися без централізованого водопостачання через виведення з ладу глибинного насоса водонапірної башти. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Зокрема, зазначається, що надзвичайна ситуація сталася в м. Батурин Бахмацького району.

«Вчора через перепад напруги в електромережі, вийшов з ладу глибинний насос водонапірної башти. У результаті тимчасово без централізованого водопостачання залишилися 1,4 тис. абонентів, в тому числі школа, інтернат, дитячий садочок та лікарня» - йдеться в повідомленні.

Примітно, Районною державною адміністрацією організовано підвезення води, а також вирішено питання про закупівлю та заміни глибинного насоса. Роботи тривають.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, три облцентри наполягають на виділенні коштів на прокачування води в Краснопавлівське водосховище. Якщо цього не зробити, пояснюють, значно погіршиться якість води в регіонах і екологічна обстановка.

 
Коментарі (0)