ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа Дніпропетровщині створили новий простір для бійців ООС та їхніх рідних

На Дніпропетровщині створили новий простір для бійців ООС та їхніх рідних

На Дніпропетровщині створили новий простір для бійців АТО/ООС та їхніх рідних. Відсьогодні в обласному центрі запрацював Veteran Hub.
На Дніпропетровщині створили новий простір для бійців АТО/ООС та їхніх рідних. Відсьогодні в обласному центрі запрацював Veteran Hub. Про це повідомила заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай.
 
«Після повернення із зони АТО/ООС військовим вкрай важливо відчувати підтримку, аби швидше адаптуватися до мирного життя. Мати можливість проконсультуватися зі спеціалістами та просто поспілкуватися з однодумцями. Приємно, що у Дніпрі з’явився новий хаб для ветеранів – простір підтримки та рівності», – зазначила Ірина Грицай.
 
У Veteran Hub можна отримати безкоштовні консультації юриста та психолога, поради з пошуку роботи. А ще там створили окрему зону коворкінгу та простір для презентацій з мультимедійними засобами.
 
«Ідея створити центр для ветеранів та їхніх рідних, військових і полонених, родичів загиблих та зниклих безвісти виникла у громадської організації «Побратими». У 2018-му перший такий простір відкрили у Києві, у вересні 2020-го – у Вінниці, і ось нарешті – у Дніпрі, – розповіла регіональний менеджер Veteran Hub у Дніпрі Катерина Есманова. – Veteran Hub – це осередок для роботи, навчання та консультацій. На період карантину він працюватиме дистанційно. Отримати консультацію фахівців можна буде в онлайн-режимі».
 

Простір відкрили за підтримки IREX та Державного департаменту США. Це – частина Програми реінтеграції ветеранів. 

 
Коментарі (0)