ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Дніпропетровщині вантажівкам заборонили їздити через міст

На Дніпропетровщині вантажівкам заборонили їздити через міст

У Дніпропетровській області заборонили проїзд вантажівок мостом через р. Омельник. Причиною обмеження руху є обвал деяких конструкцій мосту, які не витримали сильних дощів в кінці минулого місяця.

У Дніпропетровській області заборонили проїзд вантажного транспорту через міст на автомобільній дорозі Т-04-23 Мішурин Ріг – Вільногірськ, км 17+750 (довжина мосту – 17 п.м.) через р.Омельник. Обмеження руху зумовлені частковим обваленням несучих конструкцій проїжджої частини мосту. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».

«В результаті надмірних зливових дощів в регіоні в кінці квітня – на початку травня поточного року відбулось перенасичення вологою конуса зем.полотна та підмивання опори мосту, внаслідок чого скоїлось часткове обвалення несучих конструкцій проїзної частини штучної споруди разом з перильним огородженням», - йдеться у повідомленні.

Проїзд дозволено лише легковим автомобілям, маломірному пасажирському, вантажному продуктовому автотранспорту та автівкам оперативних служб з дотриманням заходів безпеки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Черкасах 7 та 9 травня буде перекрито ряд міських вулиць. Таке рішення місцева влада аргументує відзначенням 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі, 70-ї річниці завершення Другої світової війни та Дня пам’яті і примирення.

 
Коментарі (0)