ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Донбасі не припиняються обстріли

На Донбасі не припиняються обстріли

Терористи продовжують обстрілювати території Донбасу. У вогні були українські опорні пункти в Авдіївці, Мар'їнці, Пісках, Опитному та на шахті Бутівка.

Ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських силовиків. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Зазначається, що минула доба почалася з обстрілу окупантами українських укріплень неподалік від Красногорівки з мінометів калібру 82 і 120 мм.
 
«Традиційно неспокійно було в передмісті Донецька. Зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики обстріляли наші опорні пункти в Авдіївці, Мар'їнці, Пісках, Опитному та на шахті Бутівка», - повідомили в штабі.
 
Також неподалік тимчасово окупованої Горлівки зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по українських укріплення в Троїцькому, а в районі Новгородського противник застосував гранатомети та БМП.
 
Крім того, українські опорні пункти Зайцево та Майорске знову зазнали мінометного обстрілу.
 
Нагадаємо, КПВВ «Зайцеве» на «кордоні» з Донбасом закрили для в'їзду/виїзду через постійні обстріли проросійських бойовиків. Терміну, на який припинено рух, не повідомляють.
 
Коментарі (0)