ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНа Сході країни завершили будувати оборонні споруди

На Сході країни завершили будувати оборонні споруди

Мінрегіон звітує про закінчення будівництва захисних споруд на Сході України. Брали участь у будівництві фортифікаційних споруд двадцять областей.

Фотрифікаційні споруди на Сході України готові на 100%. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає прес-служба відомства.

Так, за його словами, під час будівництва оборонних споруд було задіяно 5 тис. будівельників. Відтак, на Сході країни зведено три лінії оборони, 300 оборонних споруд, 600 км фортифікацій та 12 тис. бетонних споруд.

«Найперша мета цих споруд – захистити здоров’я і життя наших бійців під час військового нападу або вторгнення. Вони розташовані вздовж лінії зіткнення довжиною близько 600 км, займають площу 50 гектарів і перебувають у полі видимості одне одного. Їхня перша лінія розташована у 1-3 км від лінії зіткнення, інші – на відстані 10-15 км», - сказав пан Зубко.

Натисність на зображення для збільшення

До будівництва таких об’єктів долучилося 20 областей України. Для захисту було використано 35 тис. вагонів будівельних матеріалів.

Нагадаємо, що раніше, пан Міністр прогнозував закінчення таких об’єктів ще у травні. Крім цього,  Кабміном було виділено із резервного фонду держав бюджету 850 млн грн.

 
Коментарі (0)