ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа Донецьку область «обвалилися» водні проблеми

На Донецьку область «обвалилися» водні проблеми

Об'єкти системи водопостачання Донецької області продовжують зазнавати руйнування в результаті обстрілу. Без світла залишилася частина Горлівської і Верхньокальміуської фільтрувальних станцій.

Вчора обстріл знеструмили два електричних введення Горлівської фільтрувальної станції №2. Тоді ж без світла залишилася Верхньокальміуська фільтрувальна станція. Їй відновили електропостачання від резервного вводу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі підприємства «Вода Донбасу».

«Енергетики ДТЕК «Донецькобленерго» відновили лінії електропередачі, від яких здійснюється електропостачання насосної станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу. Фахівці Донецького РПУ ліквідували порив на напірному трубопроводі цього водопроводу, що утворився в результаті попадання снаряда. В даний час здійснюється наповнення магістральних водогонів», - йдеться в повідомленні.
 
Сьогодні, відзначають в компанії «Вода Донбасу», не отримано дозвіл («зелений коридор») для ремонту об'єктів Єнакіївського ВУВКГ та Донецького РПУ, пошкоджених в результаті обстрілу, а також водоводів, які подають воду Вуглегорську, Дебальцевому і Дзержинську, а також Донецькій фільтрувальній станції.
 
Нагадаємо, бойові дії на сході внесли корективи у маршрути курсування поїздів. Низка потягів курсує до тих територій Донецької області, які підконтрольні українському уряду.
 
Коментарі (0)