ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Керченській переправі сформувалася черга з сотень машин

На Керченській переправі сформувалася черга з сотень машин

Погані погодні умови призвели до того, що Керченську поромну переправу довелося перекрити для транспорту. Своєї черги на навантаження на пороми чекають сотні легкових автомобілів і вантажівок.

Пасажирська і вантажна лінії Керченської переправи в суботу, як і раніше закриті через погану погоду, своєї черги на навантаження на пороми чекають понад 400 легковиків і майже 900 вантажівок. Про це «Україні Комунальній» повідомили в Єдиній транспортній дирекції.

«Зараз в порту «Кавказ» своєї черги на пором очікують до 300 легкових автомобілів, в порту «Крим» - до 120. Навантаження на вантажний лінії очікують в Слов'янську-на-Кубані - 240 вантажних автомобілів, в порту Новоросійськ - 230, у Керченському морському торговому порту - 427», - зазначає ЄТД.
 
«Наполегливо радимо всім автомобілістам утриматися від поїздок і перечекати негоду в місцях, віддалених від переправи», - просить Єдина транспортна дирекція.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Росії думають, як покращити транспортне сполучення Криму і РФ, щоб при цьому обходити територію України. Для цього раніше росіяни вирішили будувати Керченський міст. Зараз РФ хоче почати реконструкцію і будівництво залізничних шляхів на півострів.
 
Коментарі (0)