ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа харківських вулицях змінять геометрію проїжджої частини

На харківських вулицях змінять геометрію проїжджої частини

У Харкові на Салтівці і на Нових Будинках поліпшать організацію дорожнього руху. Місцева влада тут має намір змінити геометрію проїжджої частини.

У деяких районах Харкова планується поліпшити організацію дорожнього руху шляхом зміни геометрії проїжджої частини.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту транспорту Сергія Дульфана, цього року базовими стали проекти, пов'язані з двома територіями. Перша територія обмежена вул. Гвардійців Широнінців та вул. Барабашова з двох сторін, а також вул. Блюхера та вул. Командарма Уборевича - з двох інших сторін. Друга територія розташована на Нових Будинках: її центр знаходиться на перетині пр. Героїв Сталінграда та пр. 50-річчя СРСР.

«Вперше за час роботи Департаменту транспорту ми говоримо про цілі території, а не про якісь вузькі ділянки дороги. Департамент отримав завдання розробити і реалізувати повний комплекс робіт, що мають стосунок до транспортної інфраструктури на цих територіях. Сюди ж входить виконання локальних проектів, таких як дообладнання, ревізія та реконструкція зливової каналізації, винесення комунікацій з проїжджої частини тощо. Зараз йде проектування робіт на цих двох територіях. На Нових Будинках готовність менша, а на Салтівці проектувальні роботи вже підходять до завершення», - зазначив Сергій Дульфан.

Також, за його словами, вже виконаний проект із реконструкції перетину пр. Московського - Червоношкільної набережної - пров. Вірменського - пр. Московського, який вважається одним із місць, де найчастіше відбуваються ДТП у Харкові.

 
Коментарі (0)