ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа Київщині відремонтували понад 250 пошкоджених об’єктів

На Київщині відремонтували понад 250 пошкоджених об’єктів

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба відзвідував про перебіг відновлення пошкоджених унаслідок війни об’єктів у пристоличному регіоні

 

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба відзвідував про перебіг відновлення пошкоджених унаслідок війни об’єктів у пристоличному регіоні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації.

Під час бойових дій у Київській області було зруйновано або пошкоджено близько 26 тисяч об’єктів. З них оглянули вже понад 15 тисяч. Олексій Кулеба розказав:

У регіоні тривають оперативні ремонтні роботи. Уже завершено ремонти на понад 250 об’єктах. 139 з яких відремонтовані за бюджетні кошти. Інші – за рахунок меценатів. Минулого тижня розпочалися роботи ще на 100 об’єктах. Окрім того, триває демонтаж тих будинків, які комісія визнала непридатними для житла.

Очільник КОВА повідомив, що для отримання компенсацій, вже зараз потрібно подати заяву про пошкоджене майно у ЦНАП або через "Дію". Крім того, необхідно документальне підтвердження пошкодженого майна. Для цього потрібно звернутися в орган місцевої влади, ДСНС або поліцію. Також потрібно підогтувати фото- та відеодокази руйнувань й оцінку вартості пошкоджень.

Також Олексій Кулеба зауважив, що усунення наслідків війни потребує колективної допомоги.

 

 

 
Коментарі (0)